Den renaste kärleksförklaringen

Föräldraskap / Permalink / 3
De yppas sparsamt de där orden "jag älskar dig" från Frank. Då och då kommer de. En gång fick jag även bli "älskling". Men det är inte för att han inte vill visa sina känslor. Det är för att han har hittat en mycket bättre fras. Den renaste förklaringen av kärlek jag kanske någonsin hört. Och den, den säger han flera gånger om dagen. Han stannar upp. Lägger sin hand på min kind och säger "Jag ser dig, mamma." Hundra procent gulligt faktiskt. [caption width="719" id="attachment_1479" align="alignnone"] Favoritfiltret på Snapchat just nu ☝️[/caption]  
#1 - - Amelie:

Har en liten tjej hemma på drygt två år som sällan säger jag älskar dig men däremot säger "jag är kär om dig" nästan dagligen <3

#2 - - Sara:

Hej!
Jag är inne på dag 4 i min separation. Alltså 4 dagar sen vi bestämde oss till hundra procent.
Vi bor fortfarande ihop pga vår son (1,5 år).
Hur gjorde ni den första tiden? Innan det löser sig med bostad osv. Växelbo?
Och - framför allt. HUR tänkte du kring att inte få träffa din son varje dag/exakt när du ville?

Tacksam för svar och pepp. Kram!

#3 - - Hannah Almerud:

Sara! ALL pepp och värme till dig. Jag vet hur mörkt det känns just nu. Och jag vet också att det kommer bli så mycket bättre, även om det är en föga tröst både nu och det kommande halvåret.

Vi fortsatte att bo ihop i typ 2,5 månad innan Franks pappa hittade en ny lägenhet. Det var tufft men för att göra det hanterbart så sade vi att "ja, vi har tagit det här beslutet. Men fram till flytten lever vi "typ" som vanligt". Och så fick det bli. Vi höll god ton, träffade inga andra och tog hand om oss själva och varandra tills han flyttade ut. Det är ju tufft med bostad överallt. Men kanske värst i storstäderna. Var bor du? Om du bor i närheten av Sthlm eller Gbg rekommenderar jag att joina någon av våra singelmorsa-grupper på Fb. Där finns massor av stöd.

Du hittar dem här:
https://www.facebook.com/groups/1316385448475125/
https://www.facebook.com/groups/701647060022199/

När det gäller att inte få träffa kiddo/kidsen som förr så vänjer man sig inte helt. Det är och förblir tufft. MEN det finns fördelar. Här är en text jag skrivit om det:

https://www.svt.se/opinion/article13182055.svt

Och som bonus kommer några fler länkar på inlägg på bloggen som kan hjälpa:
http://blogg.mama.nu/dreamteam/2017/08/08/fick-semestern-ett-olyckligt-slut-da-ar-det-har-till-dig/
http://blogg.mama.nu/dreamteam/2016/11/03/5-overlevnadstips-i-en-separation/
http://blogg.mama.nu/dreamteam/2017/01/06/beslutet-att-skiljas/

Ta hand om dig. Världens största kram. ♥︎

Till top