Nu startar jag på nytt

Övrigt / Permalink / 6
Det är svindlande och lite darrigt att lämna det trygga boet hos mama och ta mina allra första vingslag mot något alldeles eget. Jag känner mig riktigt peppad på att starta om bloggen, och att göra det i mitt eget namn. 
 
De flesta som läser det här känner mig kanske redan från bloggen ”Dreamteam på deltid”. Men från och med idag kommer jag köra vidare bloggen här, som Hannah. 
 
Välkommen, både du som hänger med från förra bloggen (tack 😘) och du som kanske är ny läsare från den här portalen. Den här bloggen har handlat, och kommer att handla om normbrytande föräldraskap. Om att ha min son på deltid, om den nykära relationen till min flickvän, om bonusföräldrar och om var en familj egentligen börjar och slutar. 
 
Den kommer också handla en hel del om hur mycket jag älskar kvinns som organiserar sig och gör bra saker tillsammans, om gulliga grejer fyraåringar säger och gör och kanske väver jag in lite mer tyck och tänk även kring andra ämnen än tidigare. 
 
Om någon vecka räknar jag med att de flesta av alla barnsjukdomarna på nya bloggen ska vara borta. Håll till godo! Vi väntar på att alla gamla inlägg ska importeras, och på min nya fina header som min kompis Rickard sitter och skissar på. Men fram till dess funkar åtminstone det viktigaste. Jag kan skriva, och ni kan läsa och kommentera! 
 
Nu kör vi. 🙌
 
 
Glöm nu för bövelen inte att spara bloggen på bloglovin' HÄR. 😘
#1 - - Malin :

Vad glad jag blev att du fortsätter blogga! Yaaay!!

#2 - - hannahalmerud.se:

Vad kul Malin! 😄🙌

#3 - - Emma:

Heja dig, vad roligt att du fortsätter blogga.

#4 - - Rickard:

Heja heja!

#5 - - hannahalmerud.se:

Åh, tack för pepp hörni! ❤︎

#6 - - Martina:

Såklart vi hänger med!

Svar: 💜
hannahalmerud.se

Till top