Lifehack: fly julen

Övrigt / Permalink / 2
Nu är det äntligen bestämt vad som händer när jag ställer in julen i år. Jag och Anna lämnar stan ÅKER PÅ SPA i dagarna tre! Det var inte helt lätt att hitta ett ställe som faktiskt hade spat öppet på julafton men nu har vi hittat ett koncept som kommer få oss att må som queens hela julen.
 
Den 23e checkar vi in, får ett paket med massa goa spaprodukter och hittar till rummet osv. Sedan får vi testa spadelen med lite olika basus, pooler och badtunnor utomhus. Seeeen väntar en trerätters middag på oss. Vegetariskt och glutenfritt, man tackar! 
 
Dag två är julafton. Då ska det bli sparitual! Två timmar i någon "hot and cold"-ritual med olika typer av värmebehandlingar i kombination av isskrubbar och annat. Och en liten guldmask i ångbastun, jajemän! 
Sedan blir det jullunch. Sedan blir det fika. Sedan blir det julbord. (Okej vi lyckades inte fly julen HELT).
 
Dag tre fortsätter vi med... gissa? Äta massa mat och bada massa bad och basta massa bast såklart! Då är det brunch som står på schemat innan badtunnan. 
 
Jag är så peppad nu! Från att ha gruvat mig för den här barnlösa julen har jag nu bara bytt ut det mot massor av unn istället. Så otroligt värt. 
 
Vad alla morsor i allmänhet, men separerade morsor i synnerhet förtjänar i jul 👆
 
 
 

#1 - - Lisa:

Åh gud vad härligt! Det gör ni helt rätt i, hoppas det blir ljuvligt <3

#2 - - Ellie, om mig och min mitt-i-livet-kris.:

Låter supermysigt! Själv åker vi iväg imorgon så vi flyr inte julen men vi unnar oss något lite extra istället för det annars väldigt vanliga och traditionsenliga.

Till top