Bästa tipset för att få småbarn att kunna ta på jackan själv

Tips / Permalink / 3
Egentligen har jag inte så mycket emot kylan. Jag föredrar den nästan framför slasket som var för ett par veckor sedan. Vad jag däremot hatar är att overall-säsongen officiellt är igång. 
 
Det finns INGET som triggar mina stressnivåer så mycket som overaller. Både på och av är det alldeles fruktansvärt och jag tycker det är tusen gånger svårare att få Frank att hjälpa till själv med overall än med andra plagg. 
 
Därför satte mig jag förut och googlade desperat efter overall-tricks likt detta:
 

Om det är någon som missat det där ☝️ så är det annars BÄSTA TIPSET för att få småbarn att lyckas ta på sig jackan själv. Jag såg något liknande kliipp första gången när jag jobbade på mama för ett par år sedan och tänkte då "det här ska jag komma ihåg till när Frank blir lite äldre". Det gjorde jag givetvis inte; men min mamma som är fd förskolelärare påminde mig i somras. Huj så mycket enklare det är då. 
 
Jag gick dock bet gällande overall-hacksen. Har du något påklädningstips som kommer få vintern att kännas mer hanterbar?
#1 - - Mirre:

Ohh så smart, =D

#2 - - Hanna Karlsson:

Jag har tre barn och det är lika vidrigt med overallsäsongen varje år. Som tur är grabbarna så stora nu att de fixar det själva och likaså dottern som fyller sex år snart. Mitt bästa tips är alltså håll ut. Det blir bättre.

Svar: Haha, ja. Det är väl bara att vänta in den dagen det går av sig självt. 😅
hannahalmerud.se

#3 - - Karl-Olov Nordin:

Tycker att ni måste lära era Barn att Ta på Sina overaller Själva Om ni som Mamma eller Pappa Har Svårt med detta.

Till top