Bakgrunden till min (i familjen) välkända bacillskräck

Allmänt / Permalink / 0
Idag har Frallan bjudit sin pappa på farsdag-fika. Förmiddagen ägnades åt att göra chokladbollar och teckningar. Sedan bjöd han STOLT sin pappa och storasyster på dem. 
 
 
Själv har jag lite av en "chokladboll made by kids"-skräck. Min bacillskräck har blivit sjukt mycket mer chill med åren faktiskt, men just den där grejen hänger kvar. Det ligger nämligen ett rätt laddat minne där från 2010 och dagen jag första gången skulle träffa Franks pappas barn. Jag var (såklart) jättenervös. Vi hade bara dagen innan bestämt att vi var ett par, och att vi skulle ta det lugnt med att introducera barnen. Dagen efter satt jag där, i hans ex kök och träffade dem allihop. "Ta det lugnt" var det ja.  
 
De hade gjort chokladbollar som de bjöd på och jag åt artigt, såklart. Jättegulligt av dem att ha fixat fika. Och allt gick riktigt bra. Kidsen var nyfikna och snälla och deras mamma trevlig och välkomnande. Vad jag däremot inte visste var att de PRECIS tillfrisknat från en magsjuka. Såatte..ehehe.
 
Första dygnen i det förhållandet spenderades alltså med att visa sidor av mig själv som jag kanske helst hade velat vänta med att introducera.
 
Men Frank är frisk vad jag vet, så dagens chokladbollsskörd är nog hyfsat ok ändå! 😉
Till top