Flyttstatus

Övrigt / Permalink / 14
Om en månad bär det av! Längtar så jag håller på att spricka. Min lägenhet är nu såld, med en dryg veckas överlappning så jag hinner förhoppnignsvis måla och tapetsera på nya stället innan jag flyttar in! Även om lägenheten egentligen hade ok ytskikt så är jag helt enkelt för intresserd av just tapeter och färg för att inte sätta min egen prägel asap. Hehe.

(Typ) såhär tror jag att det kommer bli:

I Franks rum vill jag sätta upp min favorittapet! Firm Livings "confetti". Tror jag vill ha den i mint. firmliving mint I hallen målar jag bara vitt, så vi skippar inspobilder på det. Jag litar på er inlevelseförmåga där. 😉 I vardagsrummet däremot kan jag behöva lite hjälp. Vilken färg? Mitt mest givna val brukar alltid bli rosa. Fall back-val. Men den här gången tänker jag att jag kanske ska våga gå lite mörkare? Typ blått? bla c3ce583fff16b9f4827fbab2630dbd88 Eller rent av grönt? ff20f1a1ccd4999325409c2bc3dcd309 I köket har jag inte bestämt mig än. Men jag funderar på den här tapeten. Har sett den lite här och var, men hittar inte vilken designer eller tillverkare det är? Någon som vet? prickig tapet
#1 - - musse:

Hur mycket tid har du egentligen? Jag ägnade ca 20 min åt att välja tapeter. Själv med två barn, hemmet får växa fram. Fullt ös, hela tiden, barnen går definitovt före tapetval. För mig låter det som att du ägnar för mkt tid till tapetvalet och för lite till Frank. Släpp taget, skulle jag säga.

#2 - - Hannah Almerud:

Alla har vi olika livssituationer. Själv har jag Frank på halvtid – så det ena tar inte ut det andra här. :) Men någon mamma-shaming vill jag inte ha i det här forumet, tack.

#3 - - musse:

mama-shaming, qu'est-ce que c'est? medan dy lär dig de trendigaste uttrycken har jag skjutsat båda till träningar, haft ett avancerat kompisumgänge på tre håll, kurerat en för halsont, gräddat våfflor och städat. Vi lever i olika världar, för mig låter det som att du har för lite att göra.

#4 - - Anna:

Alltså. Måste få lägga mig i här... för kommentarer av denna stil hör hemma nån annanstans. Musse, vem är du att komma och fälla syrliga och inte alls efterfrågade åsikter som inte ens hör till frågan? Av din ton att döma låter det inte som att du är direkt nöjd med din egen sits, men att gnälla på andra är ju bara för mossigt.

#5 - - Sofia:

Åh vad roligt att få välja färg och tapeter! Tror det blir jättefint!

#6 - - Hannah Almerud:

❤️🙏

#7 - - Malin:

Haha, Tydligen du oxå med tanke på att du har tid att fundera över Hannahs föräldraskap och sen sitta och kommentera här?

#8 - - Malin:

Fermlivig har underbara tapeter! Jag flyttar snart och funderar massor på tapeter/färg. Själv ska jag ha dotty yellow i min sons rum. Jag röstar för grönt, det ska jag ha :) tapetern du tänkte till köket var skit snygg, googlade lite och hittade denna. Ocelli stone/charcoal
http://www.tapetorama.se/display.php?item=77508&category=Wallpaper
Kan det vara samma?

#9 - - ViaB:

Leopard tapeten - http://www.thibautdesign.com/catalog/product/details/product/tanzania_t6080/material/wallpaper/colorway/black_on_cream_121/

#10 - - Martina:

Alltså som Malin skrev, men du tar dig tid att läsa blogg och kommentera om att hon lägger tid på fel saker? Mama-shaming är inget nytt begrepp . Det betyder att andra, oftast kvinnor, hackar ner på andra mammor om hur dååååliga de är, helt obefogat. Men jag tror du vet vad det betyder. Väldigt tråkig kommentar när hon skriver ett så glatt inlägg och glädja åt sin nya bostad. Dra dit pepparn växer med din charm och positivitet.

Hanna, fortsätt glädjas åt din nya lägenhet! Jag röstar på den rosa, kommer bli fint mot det mintgröna! 👍🏻

#11 - - Hannah Almerud:

Malin & Martina! 😘 Åh, jag blir helt rörd av all den här fina backupen!

#12 - - stella:

alltså "musse" what the fuck är ditt problem liksom?


vilka fina tapeter!! och oj vad svårt att välja, tänker att det kanske beror lite på vad andra färger du kommer att ha i vardagsrummet? typ soffan/lampa kanske? jag gillar den gröna, det ska väl va lite lugnande också? kan ju vara bra med en 3-åring i huset? ;)

#13 - - Alex:

Gud vad fint det kommer bli! Hallå vi har ju den där tapeten i hallen och älskar den innerligt. Svindyr från tapetorama men lyckades hitta nån sajt i England som sålde den lite billigare iaf. Tror även vi kan ha lite kvar om du vill ha! Let me know bara. KRAM

#14 - - Hannah Almerud:

Det är ni som har den!!! VISSTE att jag sett den eller en liknande live! Nu minns jag precis. Gud den är så snygg. Jag dog dock lite när jag såg priset och beställde en annan lite liknande! 😬 Också svartvitprickig! Fast lite mer som att en liten gubbe i taket sitter och spottar ut vindruvskärnor. Men TACK snälla ändå! 😘

Till top