"Någon gång kanske eventuellt under nästa år"

Relationer / Permalink / 0
Jag och Anna har inte bråkat än. Så för några veckor sedan bestämde vi oss för att betta på vad det första bråket skulle handla om. Jag trodde det skulle handla om någon typ av situation där vi båda vill ta kontroll och liksom leda skutan på något vis. Anna däremot sade "jag tror att det kommer handla om att du tycker jag är för seg med att flytta ihop."
 
Jag blev lite förvånad faktiskt, för det var inget vi hade pratat om någonsin. Men jag tog det som en väldigt tydlig markering att det var något jag inte skulle räkna med på väldigt länge. (Hannah Hetserud hade ju såklart redan börjat tänka på det här, men inte delat det just för att det känts lite tidigt.) Så jag har helt enkelt hållit rätt låg profil i den frågan. Framför allt för att inte Anna ska vinna bettingen såklart. 😉
 
MEN det har hänt något. Senaste veckan har Anna börjat prata om saker som kommer "ordna sig någon gång kanske eventuellt under nästa år". Flera gånger när vi kommit in på klassiska livspusselgrejer som när jag klagar på att jag inte hinner träna osv så kommer den där kommentaren. "Det tror jag kommer ordna sig kanske eventuellt nästa år". 
 
Idag slog det henne. Att det är ju HON som nu har påbörjat någon typ av ihopflyttarkampanj. Vi som båda var helt säkra på att det skulle bli jag. Så. Kanske eventuellt någon gång nästa år, att vi kommer bo under samma tak? Men det där första bråket kan få vänta längre än så.  
 
(null)

(null)

 Helgens bästa inköp 🌈


Till top