Carpe lördagskväll

Föräldraskap / Permalink / 1
Vissa gånger måste jag ändå säga att det finns fördelar med delad vårdnad. För att föregå ev kommentarer så kan jag inleda med att säga att JO, jag älskar mitt barn outtömligt och tiden med honom är det mest värdefulla jag har. (👈 några års skrivande om föräldraskap har ändå lärt mig att en måste göra det här tillägget – hur stört det än må verka att säga något så självklart). Men. 
 
Det har varit en intensiv vecka på många fronter kan man säga. Speciellt i privatlivet faktiskt, men även på jobbet. Jag har liksom inte riktigt räckt till någonstans och däckat helt utmattad typ vid 22, för att sedan vakna på småtimmarna och ligga och snurra till morgonen. Det händer mycket kul, men just nu är jag helt enkelt väldigt trött. Life is life. 
 
Frank har varit hos mig sedan i måndags och idag kom även hans storasyster hit och hängde. Det är så otroligt roligt att hon fortfarande vill det. Jag är SÅ tacksam. Trots att kroppen sade ifrån totalt fysiskt så gav jag allt jag hade. Vi bakade pepparkakor, gjorde glasyr, lekte hänga gubbe och ritade, gjorde play doh-pokémons och härjade. Efter middagen när Franks pappa då sade att han kunde ta med sig BÅDA barnen hem (fast det är min Frank-vecka) så tillät jag mig faktiskt att känna den där "förbjudna" känslan av lättnad. 
 
En oplanerad barnfri lördag hade kanske i en annan sinnesstämning lett till att jag gav mig ut och var social. Men idag ville jag inget annat än att bunkra upp med serier och lägga mig i badet. Så det gjorde jag. Ingen vill mig något. Ingen bråkar. Ingen undrar. Ingen har kissat på sig. Ingen är törstig. Ingen vill ha hjälp att flytta pallen. Ingen vill någonting. Utom jag då, som vill ha det precis såhär ikväll.
 
  (null)
 
#1 - - Anna:

Alltså GUD vad man behöver sånt! Min unges farfar kommer förbi ibland och lånar med sig ungen nån timme så där, så jäkla välbehövligt!

Svar: Åh, lyyyxigt! 😌
hannahalmerud.se

Till top