Nu har Frank träffat min tjej

Dreamteam, Relationer / Permalink / 17
Egentligen hade jag ju tänkt att lekparkshäng skulle vara det ideala för första mötet. Men så har just helgerna varit så svåra att synka. Och vardagskvällar måste vi liksom hem och äta middag så jag släppte det där – och bjöd hem henne på just middag istället. Det är fascinerande med kids ändå. Hur stark deras intuition är. Det var som att han märkte direkt att det här inte var en "vanlig kompis". Frank, som sällan brukar lägga folks namn på minnet vid första mötet var väldigt noga med att namna henne från början. Han frågade också vilken av hans leksaker hon ville låna. 😭❤️ Det måste ju vara typ det finaste en treåring kan säga till en främmande människa. Vi åt mat. Alla pratade. Sedan visade Frank sina leksaker, och vi lekte Angry birds. Jag fick vara slangbella medan Frank och Anna var fåglar. Sedan hamnade vi i en hög i soffan och kollade på Netflix (Angry birds, igen).  Kan det få vara såhär enkelt?! Hur kan allt bara vara så otroligt bra? Haha. Jag kan knappt tro det, samtidigt som jag är så glad så att jag bara vill studsa på stället!
#1 - - Jenny:

Vad glad jag blir för din skull!

#2 - - Sara:

Vad roligt att det gick så bra med första mötet! ❤️

Och ja, helt sjukt egentligen hur bra barn är på att uppfatta de mest subtila nyanserna. Superantenner!

#3 - - alex:

Åh, lovely! Ja, barn är så receptiva... Nästan så jag också blir sugen på att skaffa (konstigt att säga så, men du fattar) tjej/flickvän;-) trots att jag har en vettig karl... Allt gott till er båda!

#4 - - Erika:

Underbart! Grattis till kärleken och härligt att första mötet gick så bra. :)
Jag var sååå nervös och gruvade mig när jag skulle berätta för mina barn att min kompis Elin egentligen är min flickvän. Men det gick hur bra som helst,det var nog mest jag som målat upp det som en stor grej. Barn är ju skönt okomplicerade på det sättet och tar liksom saker för vad det är. :)
Lycka till med allt!

#5 - - Tina:

Vad roligt! Ja, ibland SKA det bara vara så där lätt!!

#6 - - cecilia:

Ojdå, av någon anledning hade jag ingen aning att du var gay! Har du berättat om detta i din blogg - har en nära vän som var gift och sen skilde sig, hittade en flickvän. Bra föredöme, intressant!

#7 - - Hannah Almerud:

Tack Jenny! ☺️

#8 - - Hannah Almerud:

Ja, det är helt otroligt! Frank har dessutom fortsatt att prata om henne väldigt aktivt. Jag är superglad att det hittills gått så bra! :)

#9 - - Hannah Almerud:

Tack :)

#10 - - Hannah Almerud:

Åh. Tack Erika! Åhhh jag förstår precis. Visst blir det en enorm lättnad när en inser att oron var obefogad? 😊

#11 - - Hannah Almerud:

Det finns väl någon saying på det där? Hehe. Typ "Är det rätt så går det lätt". Fint ju! 😄

#12 - - Hannah Almerud:

Nä, jag har inte skrivit något om min sexualitet i bloggen. Tycker det inte ska spela någon roll. Love is love osv! 😊 Tack!

#13 - - Erika:

Ja,så otroligt skönt! Det handlade nog mycket om att jag ville skydda dem efter skilsmässan från deras pappa. Men som sagt,barn känner av så mycket. Så det var som en lättnad för oss alla när jag berättade.
Gillar din blogg jättemycket,tack för att du delar med dig. :)
/E

#14 - - Anna (fröken röd):

Men hurraa för att det gick så bra och lätt! Din glädje liksom strålar mot en när en läser texten, så härligt! 😊 Och visst är det härligt med den där känslan ... den där när en liksom känner att det är SÅHÄR det ska kännas. 😘

#15 - - Erika:

Åh wow, did not see that one coming... :) koolt, och vad kul att det känns rätt, drömsituationen!

#16 - - stella:

åh heja vad härligt! <3

#17 - - Lisa:

Hurra för allt! Så glad för din skull! <3 <3 <3

Till top