Efterflyttsrealism

Övrigt / Permalink / 5
Efter flytten har jag liksom tänkt att "nu är det flyttat och klart". Men nu kan jag nog inte ducka längre. Det är dags att rulla upp ärmarna och get to work. Här kommer några "före"-bilder. 🙈 (Men kolla alla nya väggar iaf! Jag är supernöjd!) [caption id="attachment_1090" align="aligncenter" width="708"]IMG_0116 "När jag bor i vardagsrummet ska jag se till att bli mer ordningssam med mina kläder" hörde jag mig själv säga innan flytten.[/caption] [caption id="attachment_1091" align="aligncenter" width="708"]IMG_0117 Sådana här högar är DE VÄRSTA. Random grejer. Skulle jag sakna det om jag bara kastar ned det i förrådet? Troligtvis inte.[/caption] [caption id="attachment_1092" align="aligncenter" width="708"]IMG_0118 Som sagt...[/caption] [caption id="attachment_1094" align="aligncenter" width="708"]IMG_0120 Det här är inte ens flyttens fel. Bara mitt.[/caption] [caption id="attachment_1095" align="aligncenter" width="708"]IMG_0121 Franks oätna macka sedan tisdagmorgon. Snart kanske den går att sälja dyrt som ett konstverk?[/caption] [caption id="attachment_1096" align="aligncenter" width="708"]IMG_0122 Kommentarer överflödiga.[/caption] Men eftersom jag vet hur duktig jag är på att skjuta upp saker så har jag bjudit hem vänner på middag imorgon. Enda sättet att veta att jag faktiskt kommer få något gjort idag. 😁 Efter-bilder kommer...
#1 - - Alexandra:

Hej!
Tack för en bra blogg! Vart kommer köksbordet ifrån? Ska flytta och letar efter typ exakt ett sådant om det är rätt mått:) /Alex

#2 - - Hannah Almerud:

Hej Alexandra! Vad roligt att du gillar bloggen! 😄 Bordet är från Habitat och heter Kilo! Jag är SUPERNÖJD. Sjukt småbarnsvänligt!

#3 - - Zara:

Hej! Undrar om den rosa väggfärgen, har du något namn på den? Det är så otroligt svårt att få till rosa, det blir lätt för blått, tycker jag. Tack på förhand!

#4 - - Hannah Almerud:

Hej Zara!

Japp, jag lägger med en länk till ncs-koden! Håller med. Också målat rosa förut som drog alldeles för mycket åt blått. Den här ser nästan beige-rosa ut på ett litet prov men blir jättefin på väggen! Jag är supernöjd.
http://ncscolour.com/sv/product/s-0510-y90r/

#5 - - stella:

skippa förrådet - direkt till myrorna är mitt bästa tips och nej, du kommer inte sakna det... ;)

Till top