En blogg om att vara dreamteam på deltid

Dreamteam / Permalink / 0
Eller ja, jag hade en blogg med min roomie för massor av år sedan som mer eller mindre var skriven för oss själva – så jag tänker att det inte räknas.
 
Googlingen gav inte så mycket. Några heta tips som att jag borde börja med att berätta vem jag är. Det känns rimligt. Den här bloggen kommer handla om mig, Hannah, och min son Frank (mer känd som Frallan) som fyller tre om en månad. Det är liksom vi som är teamet, och det är också det som är temat för den här bloggen. Jag separerade från Franks pappa strax innan vår son skulle fylla två år. Och nu är det Frallan och jag – åtminstone halva tiden.
Även om bloggandet är alldeles nytt för mig så har jag figurerat på den här sajten en hel del förut. Ett tag var jag redaktör för mama.nu, men jag har också skrivit krönikor bland annat om hur det kan kännas att skiljas och om hur vansinnigt rädd jag var för att föda barn.
 
Nu är jag SÅ sjukt överpepp på att blogga! Mest kommer ni få läsa om min syn på att leva i ett ”varannan vecka”-liv (sanning med modifikation i mitt fall, får återkomma till det), om känslorna kopplat till att behöva ge upp halva min sons uppväxt, om fördelarna med att faktiskt kunna kombinera föräldraskap och singelliv, om dejting-issues i mammarollen men kanske mest om hur gullig Frank är när han ber om ”megamumsiga morötter till middag”.
Hoppas ni vill följa, det vore en ära 😘.
  [caption id="attachment_40" align="alignnone" width="480"]Processed with VSCO with hb1 preset Försökte tappert ta en "hej här är vi"-bild. Gick sådär.[/caption]
Följ gärna bloggen på Bloglovin'!
Till top